Van egy kis gubanc a Lánchíd felújítása körül

Van egy kis gubanc a Lánchíd felújítása körül

Három héttel meghosszabbította a Lánchíd felújításának jelentkezési idejét a BKK – számolt be a Hvg.hu. A beszerzéssel kapcsolatban számtalan kérdés érkezett a potenciális kivitelezőktől.

Szeptember 5-ről 23-ra tolta ki a Lánchíd, a Váralagút és a Széchenyi István tér alatti villamos-közúti aluljáró felújítására kiírt közbeszerzés jelentkezési határidejét a Budapesti Közlekedési Központ – derül ki az uniós közbeszerzési értesítőben megjelent hirdetményből, írja a Hvg.hu.

A határidők kitolására a beérkezett kiegészítő tájékoztatási kérések megválaszolása miatt volt szükség – közölte a BKK a portállal, amely ismerteti: rengeteg kérdés érkezett a potenciális jelentkezőktől: több mint húsz, a válaszokkal együtt egy 75 oldalas dokumentumot tesznek ki.

Hírdetés

A kérdések egy része technikai jellegű, illetve értelmező/megerősítést kérő kérdések.

A Hvg.hu megjegyzi, a számtalan kérdés, a feltárt hibák és az ellentmondások orvoslására a BKK módosításokat eszközölt a beszerzés dokumentációjának jelentős részén, a többi között az árazatlan költségvetésben, a műszaki leírásban és a szerződéstervezetben is.

Tarlós István korábban, az InfoRádió Aréna című műsorában úgy fogalmazott, október végén – november elején kezdődnek a munkálatok.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »