Változik a 24-es és a 28-as villamos közlekedése

Szombattól augusztus 28-áig a 24-es villamos a fővárosban rövidített útvonalon, a Közvágóhíd és a Nagyvárad tér között jár, mert villamospálya-karbantartási és -felújítási munkákat végeznek az Orczy téren és az Orczy úton. A karbantartás miatt hétvégén nem közlekedik a 28-as és a 28A jelzésű villamos – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerdán az MTI-t.

Közölték: a 24-es villamos szombattól augusztus 28-áig nem érinti az Elnök utca és a Keleti pályaudvar közötti megállóhelyeket. A Keleti pályaudvar és a Nagyvárad tér között a 24-es jelzésű pótlóbusz jár majd.

A 28-as és a 28A villamos szombat-vasárnap nem közlekedik; a Blaha Lujza tér és a Rákoskeresztúri új köztemető között 28A jelzéssel pótlóbuszok viszik az utasokat. Az új köztemetőtől az izraelita temetőig a 68-as autóbusszal, illetve csak vasárnap a sírkertnél is megálló 202E autóbusszal lehet továbbutazni – írta a BKK.

Közölték azt is: a pótlás miatti kényszerű átszállás nem számít útmegszakításnak. Amikor az utasok a pótlóbuszról a metróra vagy az ellenkező irányban szállnak át, nem kell új jegyet kezelniük.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »