Valódi konzultáció, leendő kormányprogram

A Jobbik idén tavasszal indította el Valódi Nemzeti Konzultációját az oktatás, az egészségügy és a korrupció témaköreiben. A párt célja, hogy minél több ember álláspontját megismerje, és lehetőséget biztosítson egy széleskörű társadalmi párbeszéd lefolytatására – mondta Hegedűs Edgár pénteki sajtótájékoztatóján.

A nemzeti néppárt választókerületi elnöke kitért rá: Vona Gábor, a párt elnöke a konzultáció során többször ellátogatott Borsod-Abaúj-Zemplén megyébe, ami nem véletlen, hiszen a térség lakói kiemelt elszenvedői ennek a három problémának.

Példaként jegyezte meg, hogy a tavaszi pedagógus- és diáktüntetések a borsodi megyeszékhelyről indultak el, ami a romokban heverő oktatásra hívta fel a figyelmet. A haldokló egészségügy látleleteként a szikszói kórházat emelte ki, aminek a megmaradásáért a Valódi Nemzeti Konzultációhoz kapcsolódóan már több ezer aláírás gyűlt össze. A mindent elárasztó korrupcióval összefüggésben Mengyi „Voldemort” Roland fideszes országgyűlési képviselő több százmilliós botrányát említette, melynek kapcsán a politikus rabosították.

Hegedűs arra buzdított: minél többen küldjék vissza november 30-ig a kérdőíveket, ezáltal is hozzájárulva a Jobbik kormányprogramjának megalkotásához, a jelenlegi maffiakormány leváltásához.

Jakab Péter
Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei sajtófőnöke

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, Hírek, Jobbik


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »