”Vallásháború” a motoros klánok között?

Összecsaphatnak a Pokol Angyalai és a Németországi Oszmánok motorosai.I smeretlenek tüzet nyitottak egy terepjáró utasaira a frankfurti belvárosban csütörtök délután. Egy 20 éves és egy 41 éves férfi súlyosan megsérült, de nincsenek életveszélyben.

Magyar Menedék - Badiny

Egyelőre nem ismert, hogy hányan ültek a terepjáróban, és azt sem tudni, hányan támadtak rájuk. A nyomozást péntekre virradóra is folytatták, több házkutatást tartottak – mondta a rendőrségi szóvivő. A német nagyváros rendőrsége szerint a szervezett bűnözéssel kapcsolatba hozott motorosbandák közötti leszámolás lehetett a lövöldözés.

Kizártnak tartják és cáfolják azt a feltételezést, hogy az esetnek iszlamista vagy szélsőjobboldali háttere lehet. Házkutatást tartottak olyan helyszíneken amelyeket motorosbandák találkozóhelyeként tartanak számon. A rendőrség tart attól, hogy bandaháború kezdődik motorosklubok között. Főleg a Hells Angels és az Osmanen Germania – ez utóbbi egy, a németországi törökök által alapított új nemzetközi csoport – konfliktusa ad okot aggodalomra.

mho


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »