Vajon mit jelenthet Gyurcsánynak és nejének a nemzeti összetartozás?

Vajon mit jelenthet Gyurcsánynak és nejének a nemzeti összetartozás?

Klára asszony megnyilatkozásaiból tudjuk…

Az idei Nemzeti összetartozás napján mutatkozó közösségimédia-aktivitásuk alapján csak annyi derült ki, hogy Fletó ültetett egy lestyánt, amivel Klári nem tud mit kezdeni, mert nagyra nőtt.

A baloldalnál komoly hagyománya van annak, hogy nem tudnak mit kezdeni a határokon átívelő nemzet gondolatával. Kommunista örökség ez, amit levetkőzni ide s tova harminc éve nem tudnak.

Ennek talán egyik legundorítóbb pillanata az volt, amikor 23 millió románnal fenyegetett anno az MSZP a kettős állampolgárságról szóló népszavazáskor, de azóta annyi a határon túli magyarságot támadó kijelentés és megmozdulás volt a baloldalon, hogy felsorolni is nehéz lenne.

Éppen ezért nézzük a jelent inkább.

A Gyurcsány családnál úgy tűnik idén sem változhatott sok minden, ugyanis a DK ezen a napon is csak a szokásos O1G kommunikációt tolta. Fletó Facebook-oldalán síri csend. Úgy tűnik ennyi jut eszébe a nemzeti összetartozásról.
Klári oldaláról egy igen érdekes megoldásra váró családi probléma került a nyilvánosság elé. Ő ugyanis arról posztolt, hogy Feri ültetett egy lestyánt a kertbe a túl nagyra nőtt és nem tudják már hol felhasználni a leveleket.

Hírdetés

Elgondolkodtatja ugyan az embert, hogy a szemlőhegyi lestyánnak mi köze van a nemzeti összetartozáshoz….de nagyon nehéz lenne belemagyarázni bármit is.

Mondjuk lehet úgy is nézni a dolgot, hogy addig jó míg Gyurcsányék nem szólnak ezekhez a dolgokhoz hozzá, mert addig sem rombolnak.

Nem szabad elfelejteni, hogy Fletó és beosztottjai voltak azok, akik még 2019-ben is leszavazták a parlamentben azt, hogy a 2020 a Nemzeti Összetartozás Éve legyen.

Klára asszony megnyilatkozásaiból pedig azt tudjuk biztosan, hogy ő az Európai Egyesült Államok víziójában hisz igazán. Nála igazából a kommunista internacionálé cserélődött csak le egy másikra. Sehol a nemzeti összetartozás.

www.888.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »