Vajna Tímea ingyen fánkjaival kampányolt gyerekeknek az V. kerület fideszes alpolgármestere

Vajna Tímea ingyen fánkjaival kampányolt gyerekeknek az V. kerület fideszes alpolgármestere

Már rég feladtuk a reményt, hogy a politikai vezetők megértik: gyermekekkel nem szabad kampányolni; ha másért nem, legalább azért, mert mindig lesznek újságírók akik ezt megírják, és mindig lesznek felháborodott szülők, akik elküldik őket a fenébe.

De a valósággal való kapcsolat hiánya már ilyen elemi szinten is észlelhető azoknál, akiknek még 2019 őszén is jó ötletnek tűnik gyermekeknek jópofizni azért, hogy emberibbnek tűnjenek valódi énjüknél.

Egy anyuka Facebook-posztja szerint most az V. kerület fideszes alpolgármestere, Jeneiné dr. Rubovszky Csilla jelent meg a Belvárosi Családi Pikniken, majd a gyermekműsort „megzavarva”

Hírdetés

egy kocsiból ingyen fánkot kezdett osztani a gyermekeknek. Hogy a NER-mese teljes legyen, a fánkokat a Vajna Tímea-féle  Mr. Funk-tól hozták.

Jeneiné a belváros 2. választókörzetében indul a Fidesz-KDNP színeiben, a képek hangulatához inkább nem fűzünk kommentárt:

Az egyszerűbb szülők és a még tudatlanságukban boldog gyermekek talán örülhettek az ingyen fánkoknak, Jeneiné viszont megannyi tisztességtelen képviselőtársához hasonlóan csak arról tett tanúbizonyságot, mennyire alkalmatlan az emberek képviseletére.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »