Vágatlan hangfelvétel alapján gyanúsították meg Gyárfást

Vágatlan hangfelvétel alapján gyanúsították meg Gyárfást

Vágatlan, nem manipulált hangfelvétel alapján gyanúsították meg Gyárfás Tamást Fenyő János megölésére való felbujtással – értesült a Magyar Idők, amely úgy tudja, a Nemzeti Nyomozó Iroda bizonyítékai között az eredeti felvétel szerepel – egy 2014-es teljes hanganyag, amin Portik Tamás és Gyárfás Tamás beszélget Fenyő János 1998. február 11-i kivégzéséről –, nem pedig az a sportvezető által átadott hanganyag, ami Gyárfás szerint „manipulatív összehordott hordalék”, és amit ő maga adott oda a rendőröknek.

Ugyancsak a bizonyítékok között van a gyilkosság felbujtóival kapcsolatos, húsz év alatt keletkezett, összesen tízezer oldalnyi irat – írja a keddi Magyar Idők. A bizonyítékokat egyelőre nem mutatták meg sem Gyárfásnak, sem a védőjének, Bánáti Jánosnak.

Ihász Sándor várhatóan szerdán benyújtja a Központi Nyomozó Főügyészségre a bűnpártolás miatt vele közölt gyanúsítás tételes cáfolatát.

Hírdetés

A volt főügyésznek Gyárfás átadta az ügyben szereplő hangfelvétel leiratát, amelyet vélhetően a zsarolója dobott be a levélszekrényébe, ám Ihász nem továbbította azt a nyomozóknak.

MI/MTI/hirado.hu

The post Vágatlan hangfelvétel alapján gyanúsították meg Gyárfást appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »