Vádemelési javaslat a késes rablóval szemben

Vádemelési javaslat a késes rablóval szemben

Vádemelési javaslat a késes rablóval szemben

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság befejezte egy felfegyverkezve elkövetett rablás ügyében a vizsgálatot.

Hírdetés

2018. szeptember 11-én, kora délután, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába egy kiskunhalasi rablásról érkezett bejelentés.

A feljelentő elmondta, hogy 13 óra 10 perc körül a munkahelyén – egy dohányboltban – megjelent egy férfi, aki egy késsel a pénztárgépben lévő bevétel átadására szólította fel. A fiatal nő félelmében mozdulni sem tudott, ezért a rabló maga nyúlt át a pulton, és a kasszából körülbelül 30 000 forintot magához véve elmenekült.

A kiskunhalasi nyomozók hat órán belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves helyi lakost, aki egy padláson próbált meg a rendőrök elől elbújni. A férfi néhány óra alatt a pénz egy részét elköltötte. Az egyenruhások a megmaradt összeget és az elkövetéshez használt kést lefoglalták. A gyanúsítottat kihallgatását követően őrizetbe vették.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfit a rendőrök felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettével gyanúsítják. Ügyében a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek átadták.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »