Utolsó epizódjához érkezett a HangSzerelő online hangszerkészítő workshop-sorozat

Utolsó epizódjához érkezett a HangSzerelő online hangszerkészítő workshop-sorozat

Utolsó epizódjához érkezett a Hello Wood Junior által szervezett, a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága megbízásából megvalósuló Hangszerelő – kis- és középiskolásoknak szóló online hangszerkészítő workshop-sorozat.

A kezdeményezés a „március a közösségek hónapja” keretében valósul meg. Célja, hogy megszólítsa a járványhelyzet miatt otthonaikban tartózkodó fiatalokat és a zene erejével hozza össze az egymástól távol lévő közösségeket.

A program résztvevői az elmúlt hetek során a hangszerkészítés és a zene világában merülhettek el és különböző hangszerek – csörgő, shaker, ukulele és cajón – otthoni elkészítését sajátíthatták el.

Hírdetés

A sorozat most záró epizódjához ért: az utolsó workshop keretében a résztvevők a Lóci játszik zenekar Hiányzol című dalára koreografált játékos táncmozdulatokat tanulhatják meg és egy videópályázatban is részt vehetnek.

A videóklip pályázatra – amelynek célja, hogy a résztvevők bemutassák, hogy hogyan tudnak bulizni a saját kezűleg készített hangszereikkel – 2021. április 9. éjfélig lehet jelentkezni saját videóval.

A részletek ide kattintva érhetők el.

(kulhonimagyarok.hu)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »