Útjára indította a Mol-csoport a Freshhh és a Growww programok új kiadását

Útjára indította a Mol-csoport a Freshhh és a Growww programok új kiadását

A MOL-csoport útjára indította a Freshhh és Growww programok új kiadását. Mindkét, nemzetközi díjakkal kitüntetett szelekciós és humán erőforrás-fejlesztési program stratégiai célja, hogy a régió legtehetségesebb fiataljait megszerezze a központi székhelynek és a leányvállalatoknak.

Az egy évre szóló program lehetővé teszi a friss diplomásoknak, hogy egy nemzetközileg elismert cégnél kezdjék pályafutásukat és egy komplex iparágban helyezkedjenek el. Az érdeklődő fiatalok április közepéig a http://molgroup.info/en/growww szerezhetnek további információkat, és a LinkedIn-en jelentkezhetnek a Growww-ban meghirdetett állásokra. Az iparági online Freshhh versenyre háromfős, hallgatókból álló csapatok jelentkezhetnek március 29-ig, a www.freshhh.net címen.

A Growww programban több mint 170 állást kínálnak a friss diplomásoknak mérnöki, gazdasági, informatikai, természettudományi és társadalmi területen 13 országban (Magyarország, Ausztria, Szlovákia, Németország, Szerbia, Szlovénia, Pakisztán, Horvátország, Románia, Bosznia-Hercegovina, Olaszország, Lengyelország és Cseh Köztársaság). A fiatal szakemberek április közepéig jelentkezhetnek a Growww programra a MOL-csoport LinkedIn oldalán.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »