Utcára hív a Jobbik a demokráciáért

Utcára hív a Jobbik a demokráciáért

A Jobbik elnöke úgy értékelte, hogy az Állami Számvevőszék büntetéséről

a korrupt, zsarnok Orbán Viktor döntött, hogy megpróbálja megsemmisíteni az egyedüli kormányváltó erőt és ezzel elérje hőn áhított vágyát, a diktatúra kiépítését.

Vona elmondta, hogy a kormány fél hatalma elvesztésétől és ezért folyamodik ilyen eszközökhöz, pedig jobban tennék, ha visszavonná az Állami Számvevőszék méltatlan akcióját és Domonkos László lemondana az intézmény vezetéséről.

Hiába takaróznak ugyanis a biztonság megadásának illúziójával, a jelenlegi kormányt le fogja váltani a magyar társadalom.

Vona Gábor öt pontban foglalta össze, hogy ennek bekövetkezte után a Jobbik milyen intézkedéseket hozna az ország rendbe tétele érdekében.

 • Első helyen áll az ország biztonságának megvédése, ezért ha szükséges még több kerítést építenek, felállítják a határőrséget és felszámolják a letelepedési bizniszt, aminek haszonélvezőit elszámoltatják.
 • Hírdetés

 • Visszaállítják a demokrácia intézményeit, melyeket a kormányzása alatt Fidesz saját hatalmába állított.
 • Modern, 21. századi oktatáspolitikával növelik az ország versenyképességét.
 • Orbán Viktor politikája okozta károkat rendezik a nemzetközi térben is.
 • Minden erejükkel azon lesznek, hogy felszámolják a fiatalok elvándorlását.
 • A Jobbik miniszterelnök-jelöltje hozzátette, hogy a Fidesz biztos volt benne, hogy 2017 Európa szerte a lázadás éve lesz, de már látszik, hogy a lázadás 2018-ban Magyarországon jön el, ami el fogja sodorni az Orbán-kormányt.

  Vona péntek délután 17 órára békés fáklyás felvonulásra hívott mindenkit, akinek számára fontos a demokrácia megőrzése.


  Forrás:alfahir.hu
  Tovább a cikkre »