Usain Bolt már rázogatja a dobozt a karácsonyfa alatt

Usain Bolt már rázogatja a dobozt a karácsonyfa alatt

A karácsony előtti hajtás, vagy épp az elmélyülés és a családdal csendes előkészületben töltött értékes idő miatt sokan talán legkevésbé a kütyüikkel töltik az időt. Sportolóinknál vegyes a kép, vannak igazi netfüggők, közléskényszeresek, és nyilván vannak, akik marketingcélokra a legbensőségesebb ünnepet is felhasználják, és kiadják a kommunikációs osztálynak, milyen szívhez szóló tartalommal szólíthatók meg az emberek.

Rögtön itt van nekünk a sokat szereplő jamaicai Usain Bolt: minden idők leggyorsabb síkfutója – a 100 méteres táv élő legendája – a Twitteren rázogatja egy karácsonyfa melletti fotelben ülve barátjától, Kevin Hart amerikai komikustól kapott ajándékát. És hogy mi lapul a dobozban? Valami, „amire mindig is vágyott”. Nem tudni, mennyi irónia van a posztban, nem ismerni kettejük kapcsolatát. Íme! Thanks @kevinhart4real. Just what I always wanted. One of these things. #christmaspokerface #ad pic.twitter.com/U0U5wop2GS— Usain St. Leo Bolt (@usainbolt) 2017. december 21.

Cseh László világbajnok, többszörös olimpiai érmes úszónk ilyenkor nem kockul, utolsó bejegyzése a közösségi médiában egy Facebookra csütörtökön feltett kép, ezen feleségével, a hozzá hasonlóan végtelenül szimpatikus Diával üldögél mosolyogva egy hokimeccsen.

Vissza nemzetközi vizekre, hisz az egymást egy pénteki el clásicón tesztelő Messi, C. Ronaldo „tízszeres aranylabdás” duó is lassan karácsonyi hangulatba kerül.

Hírdetés

A barcelonai argentin a Twitteren korábbi barcás csapattársának, a brazil Neymarnak üzeni: „Amikor elmentél, mindent elmondtunk egymásnak. Az igazság az, hogy itt nekünk még mindig nagyon hiányzol.” Messi (message to Neymar): "Well, we said practically everything to each other when you left. The truth is that here we are still missing you" pic.twitter.com/bijXiuwAGV— Leo Messi (@messi10stats) 2017. december 22.

http://mno.hu/

Kevésbé szívhez szóló, mint inkább az emberek fogyasztási kedvére hatni kívánó a madridi portugál labdarúgó üzenete: vásároljunk CR7-es „bármit”, minden bizonnyal itt parfümöt kínál azzal a szöveggel, hogy barátainak, családtagjainak idén ez lesz a legjobb ajándéka. Ő tudja. My new #CR7Fragrance one of my favourite presents to give my friends and family this Christmas! 🎁 pic.twitter.com/2rAwJXQVCI— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) 2017. december 19.

Újra itthon: Gyurta Dániel „passzív félévét” töltő olimpiai bajnok úszónk sem túl közlékeny manapság, túl azon, hogy kirakott egy képet, amiből kiderül, hogy még mindig szeret úszni, korábbi bejegyzése a Facebookon december 15-ei. Arról ír (két nyelven), hogyan vett részt a 1353-as adományvonalra befutott tárgyi és anyagi segély kézbesítésében. Jónak lenni egyébként tényleg jó!

Szász Emese olimpiai bajnok vívónk karácsonyi üdvözlővideóját pedig kommentálni sem kell. 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »