Ünnepi kérdés. Találja ki, milyen meglepetést rejt a közpénzből fenntartott ingyenes városi lap!

Ünnepi kérdés. Találja ki, milyen meglepetést rejt a közpénzből fenntartott ingyenes városi lap!

És akkor a megfejtésről.

Ebben segítségünkre lesz Kocziha Tünde, a Jobbik békéscsabai országgyűlési képviselőjelöltje.

A legerősebb ellenzéki párt önkormányzati politikusa szombati Facebook-posztjában mutatta meg a “Csabai Mérleg” elnevezésű ingyenes városi lap december 21-ei számát, és annak mellékleteit. Az egyik Vantara Gyula, a körzet fideszes országgyűlési képviselőjének beszámolója az idei parlamenti munkájáról, a másikon pedig Herczeg Tamás köszönt mindenkit karácsony alkalmából – ő jelenleg a Fidesz önkormányzati képviselője, s vélhetően a nagyobbik kormánypárt Herczeget indítja majd 2018-as választásokon is.

Hírdetés

A lap felelős kiadója egyébként a város által alapított Médiacentrum Kft.

Békéscsaba a 2017. évi költségvetéséből a Csabai Mérleg működését 27 millió 720 ezer forinttal, a Médiacentrumot 28 millióval támogatja az adófizetők pénzéből.

Így azon már meg sem kell lepődnünk, hogy a Médiacentrum vezetője az az Opauszki Zoltán, aki jelenleg a békéscsabai fideszes alapszervezet elnökségi tagja, korábban pedig a szintén fideszes Hanó Miklós tanácsadója volt.

Mindezt pedig egy olyan városban, ahol még az óriásplakátokat is megadóztatják, ezzel is meggátolva az ellenzéki pártokat abban, hogy eljuttassák üzeneteiket a választókhoz.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »