Ünnepelt a Rádió GaGa

Ünnepelt a Rádió GaGa

Koncerttel, családias hangulatú bulival ünnepelte 17. születésnapját Marosvásárhelyen a Rádió GaGa.

gaga_koncert-3457_b

Tizenhét esztendősnek lenni az tudja, hogy mit jelent, akinek hasonló korú gyermeke van, aki tudja, milyen hosszú folyamat felnevelni a gyereket születésétől kezdve, egyengetni az útját, kalauzolni az útvesztőkben – magyarázta lapcsaládunknak Nagy István műsorvezető-szerkesztő, a magyar kereskedelmi rádió társtulajdonosa. Számára, illetve a GaGa számára ez a 17 év rövidnek tűnik – tette hozzá, – aminek az a titka, hogy szép esztendők voltak az elmúlt évek. „Elértük a célunkat, a közösséget szolgáljuk, közszolgálatiságot is vállalunk” – mondta Nagy István.

Az elmúlt 17 év alatt az első évek jelentették a változások korát: útkeresés jellemezte akkor a rádiót, személyzetmozgás, rovatok indultak és szűntek meg, újak vették át a helyüket. Mostanra stabil, jól körvonalazott stílust alakítottak ki. A jelenlegi munkaközösség zöme már az induláskor jelen volt, 21 személy dolgozik jelenleg, ám külső bedolgozóik is vannak, akik az éppen szülési szabadságon lévő kolléganőket pótolják – magyarázta a népszerű műsorvezető, hozzátéve, hogy a gazdasági válság ideje alatt is sikerült megtartani a létszámot, fizetést biztosítani a munkatársaknak.

A Rádió GaGa megszokott születésnapi buliját minden évben októberben, hétfői napon tartja, mindig más-más meghívottal, népszerű magyar együttesekkel, előadóművészekkel. A hétfő esti koncertre Nagy István szerint főleg a fiatalok jelenlétére számítottak a szervezők, ám kellemes meglepetésükre, minden korosztály jelen volt, a Magna cum laude együttes népes közönséget vonzott.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »