Ukrán áldozata is van a nizzai terrortámadásnak

Egy ukrán állampolgár meghalt, egyet pedig kórházba szállítottak.

Marjana Beca, az ukrán külügyminisztérium szóvívője elmondta, hogy a nizzai terrortámadásban megsérült ukrán állampolgár élete már nincs veszélyben.

“Egy ukrán állampolgár meghalt, egyet pedig a kórházba szállították. Jelenleg az ő élete nincs veszélyben.” – idézte Beca szavait a Vesztyi.

Az elhunyt személlyel kapcsolatban elmondta, hogy egyelőre nem tudták azonosítani, annyi információval rendelkeznek, hogy a sebesülthez hasonlóan az elhunyt ukrán állampolgár is férfi.

Július 15-én éjszaka a franciaországi Nizzában járókelők közé hajtott egy teherautó. Legalább 84 áldozatról tudni, és száznál is több a sérültről. Magyarország külügyminisztériuma egy magyar sérültről tud. A támadó egy tunéziai származású, nizzai férfi volt, akit a rendőrök lelőttek. Az általa vezetett gépjárműben fegyvereket és robbanóanyagot találtak.

Rovatok: KülföldTelepülés: FranciaországCímkék: Nizzai tömeges gázolás, Terrortámadás Nizzában, halálos áldozat, ukrán állampolgár, külföld, FranciaországForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »