Újvidék: Pluszjáratokat indítanak az Exit idején

Újvidék: Pluszjáratokat indítanak az Exit idején

Az Exit fesztivál idején várható nagy emberáradat miatt módosításokat alkalmaznak az újvidéki városi buszok menetrendjében, illetve rendkívüli járatokat iktatnak be a strand és a péterváradi vár között.

A 3-as és a 9-es buszok útvonalán érvényben marad a megszokott menetrend, de csuklós buszokat indítanak majd a fesztivál kezdetének és befejezésének idején. Emellett július 8-a és 11-e között ezen a vonalon 3.30 és 4 órakor is járatok indulnak majd a Trag étteremtől a Heréskert és az Újtelep városrészekig.

Továbbá 7-e és 10-e között rendkívüli járatok közlekednek majd a strandon létrejövő tábor és a várban levő Trag étterem között. Az Exit fest feliratú csuklós buszok 40 percenként közlekednek majd 18 óra és éjfél között, és csak a báni palotánál állnak majd meg, a 8-a és 11-e között közlekedő, Exit kamp feliratú járatok pedig a Trag étteremtől a strandig szállítják majd a fesztiválozókat 40 percenként 2 és 6 óra között, és csak a városházánál állnak majd meg.

Jegyeket az autóbuszban lehet majd vásárolni a rendes, 55 dináros áron, de a fesztiválozók heti jegyet is válthatnak 715 dinárért az újvidéki Városi Közlekedési Közvállalat (GSP) árusainál, az Exit táborban és a vasútállomásnál. (021)


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »