Újvidék: Elraboltak egy taxit, összetörték, a tulajdonos megsérült

Újvidék: Elraboltak egy taxit, összetörték, a tulajdonos megsérült

Egy mostanáig azonosítatlan fiatal pár elrabolta egy újvidéki taxis gépkocsiját, majd fejvesztett száguldozást követően összetörték, a kocsiban levő tulajdonosnő pedig megsérült az ütközéskor.

A 021 újvidéki hírportál szerint I. V. taxist a reggel 5 óra körül történt eset során szerzett sérülései miatt előbb a sürgősségi központba, majd pedig a kamenicai tüdőgondozóba szállították. A mentőszolgálat 5.30 órakor kapta a riasztást, majd beszállították a nőt a sürgősségire, ahol feji sérüléseket, bordatörést és lábsérüléseket diagnosztizáltak nála.

Az újvidéki rendőrség közlése szerint a taxisnő azt mondta, hogy egy fiatalember és egy lány rabolta el a gépkocsiját, az ütközés pillanatában pedig a fiú ült a volánnál. „A rendőrség elvégezte a helyszínelést, és intenzíven dolgozik az eset felderítésén” – nyilatkozták a Tanjugnak a rendőrségen.

A 021 értesülése szerint a pár a Naš taksi egyesülettől hívott taxit, s amikor beszálltak a kiérkező kocsiba, a sofőrnőt átkényszerítették az anyósülésre, majd a fiatalember ült a volán mögé, és őrült száguldozásba kezdett. Végül egy betonkorlátnak ütköznek nagy sebességgel a székváros Telep városrészében. Azt még nem tudni, hogy a fiatalok megsérültek-e az eset során.


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »