Újraindul az OTP Bank Liga, a Magyar Kupa elődöntőit is közvetíti az M4 Sport

Újraindul az OTP Bank Liga, a Magyar Kupa elődöntőit is közvetíti az M4 Sport

Szombat délután ismét lesz értelme felnyitniuk a televíziót a fociszurkolóknak, hisz az ínséges hónapok után újra lesz élő labdarúgómérkőzés-közvetítés. 15:55-től a Ferencváros-DVSC párharcot, majd a Magyar Kupa elődöntőit szurkolhatják végig az érdeklődők.

Szombat délután 15.55 órakor az első fordulóból elhalasztott Ferencváros–Debreceni VSC mérkőzéssel folytatódik a kényszerszünet után az OTP Bank Liga. Az első teljes fordulót jövő szombaton játsszák, addig még a listavezető bepótolja az Újpest elleni, idegenbeli találkozóját is – írja az mlsz.hu.

A találkozóra természetesen a Groupama Arénában kerül majd sor szigorú egészségbiztonsági intézkedések mellett, így még a sajtómunkatársakat is csak korlátozott számban engedik be a stadion lelátóira.

A mérkőzés egyébként mindenképpen izgalmasnak ígérkezik, hiszen a Fradi 2017 áprilisa óta nem veszített bajnokit hazai pályán. Azóta 38 győzelmet és 11 döntetlent jegyeznek a zöld-fehérek a Groupama Arénában. Ez azt is jelenti, hogy egy győzelemmel ma 50. veretlen bajnokijuk kerülne be a krónikákba.

M4 Sport: nagy várakozás előzi meg a hétvégi hazai sportközvetítéseket

Hírdetés

A Vitelki Zoltán által irányított DVSC a legutóbbi öt bajnokijából négyet elveszített, egyet nyert csak meg, de ez csak statisztika, aligha lehet most a február-márciusi formából kiindulni.

A két csapatot 23 pont választja el egymástól a tabellán. Az aktuális idényben a két csapat kétszer találkozott egymással: A Nagyerdei Stadionban 6-1-re nyert a Fradi novemberben, míg februárban, a Groupama Arénában 2-0 lett a végeredmény.

Május 23-án szigorú járványügyi előírások mellett és zárt kapuk mögött folytatódhat a Magyar Kupa is. 18 órától a Mezőkövesd Zsóry FC – Mol Fehérvár FC elődöntőt közvetíti az M4 Sport, majd 20:05-től az MTK Budapest (NBII) – Budapest Honvéd találkozó tekinthető majd meg a sportcsatornán.

A találkozókat élőben közvetítő MTVA-val történt egyeztetéseket követően eldőlt, hogy június 3-án, szerdán 20.00 órától kezdődik a 110. férfi Magyar Kupa-döntő, melynek rangjához méltón az új Puskás Aréna ad majd otthont.

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »