Újra szétszedjük a Ráday utcát!

Újra szétszedjük a Ráday utcát!

Nincs megállás. Május 4-én, szerdán jön ingyenes koncertsorozatunk, a Titánok az EFOTT-on újabb felvonása. Ezúttal a The Sophisters, a The Adolescens és a Watch Me rengeti meg a Közgarden falait.

Második felvonásához érkezik a Titánok az EFOTT-on ingyenes koncertsorozatunk, amelyben három újabb feltörekvő bandát hozunk el a Közgardenbe.

The Sophisters

Külön izgalom, hogy 20 órától elsőként a The Sophisters lép majd színpadra, amelynek ez lesz élete legeslegelső koncertje. Izgatottan várjuk is, hogyan tolja majd élőben Spicze Zsófi, Bordás Máté és Kovács Gergő triója, amelynek Back In Town szerzeménye már tavaly is ott volt Az év dala összeállításunkban.

Máté, Gergő és Zsófi életük első koncertjére készülnek The Sophisters triójukkal Fotó: Zsiga Pál / NOWmagazin.hu

A csapat amúgy múlt héten a Titánok a Vittulában sorozatunkban mutatta be legújabb, Talks című számát.

The Adolescens

Őket követi majd a nyers rock and rollt játszó The Adolescens legénysége. A Chezan András (ének, gitár), Szász Tamás (gitár, vokál), Békési Dávid (dobok) és Vidákovich János (basszusgitár) alkotta kvartett nemrég hozta ki nagylemezét. Az Out of the Blue elnevezésű korongjukról mi is írtunk.

A kvartett 21 órától kezdődő fellépésének külön pikantériát ad, hogy Dávid az első körben már a záróbulinkra „továbbjutó” The Royal Freak Out zenekarban is dobolt. Így akár az is elképzelhető, hogy két bulit kell majd esetleg végigzúznia június 15-én. A banda közben ezzel a kis videóval készül a szerdára.

Watch Me

A fellépők sorát pedig a rutinos zenészekből álló Watch Me zárja majd 22 órától. A Dósa Szelina (ének), Baracskay Rita (szaxofon), Csintalan György (dobok), Csintalan Márk (gitár) és Meidl András (basszusgitár) alkotta kvintett igazi villámrajtot vett. Első dalukról, a BOM közreműködésével felvett Naked Manről először mi írtunk, és a „zombis-avataros” klipje is nálunk premierezett.

Azóta meg már sikkantani se merek, mert egy hónap alatt negyvenezerig kúszott a nézettsége, ami több mint menő! Arról nem beszélve, hogy lassan mindenki felfigyel rájuk: május 2-án, hétfőn már az MR2 Petőfi rádió is interjúval egybekötött bemutatót tolt a daluknak. S hogy a lányok milyen metálvillákat mutogattak a Közgardenben? Nos, épp ilyeneket, haha!

Szóval érdemes lesz lenézni, főleg, hogy az egész sorozat ingyenes, belépő ugyanis nincs!

Nyerj páros EFOTT-jegyet!

Közben pedig van pár érdekes versenyünk is, így a Facebook-eseményünket megosztók és a rovatunkat (@igeretes.titanok), az EFOTT-ot (@efott), illetve médiapartnerünket, a NOWmagazint (@nowmagazin.hu) betaggelők között kisorsolunk egy páros EFOTT-napijegyet, illetve menő férfi és női Titánok-pólókat is.

Érdemes tehát játszani, és május 4-én, szerdán lenézni a budapesti Ráday utca 43–45.-be! Hogy stílszerűek legyünk: Az erő legyen veletek! (May the 4th be with You!) Kihagyhatatlan!

Ott találkozunk!

További érdekességekért érdemes követni a rovatunk Facebook-, Tumblr- és Instagram-profilját is. Csak semmi trendcsinálás: hallgassatok menő magyar feltörekvőket!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »