Újra szabadlábon – Egyenesen

Újra szabadlábon – Egyenesen

Adás:
2018. június 6., szerda 19.00

Újra szabadlábon
Tiltott adatszerzésért négy hónapot ült előzetesben és nemrég szabadult az MSZP egykori politikusa. Itt lesz Zuschlag János, aki ma már Gyurcsányt és Orbánt is nagyra becsüli.

Jelek

Hírdetés

Eddig csak néhány óvatos közgazdásztól és Soros Györgytől hallottuk, hogy nyakunkon az újabb európai válság. A hétvégén azonban már Orbán Viktor is ezzel riogatta kötsei hallgatóságát. Mire készüljünk? Megkérdezzük Petschnig Mária Zita közgazdásztól.

Emlékek
Balliberális barátai rossz szemmel nézik, hogy egy olyan színházban rendez, amelynek igazgatója Orbánnal kvaterkázik. A stúdióban Verebes István, aki legújabb könyvében meséli el életének legfontosabb momentumait.

Kis foci
Itt tartunk… Sógorok, rokonok, komák, haverok, dilettánsok – ezzel a megjegyzéssel osztott meg Facebook oldalán egy a magyar foci helyzetéről szóló cikket a futball fenegyereke. Eljön, hogy mindezt kifejtse, Urbán Flórián.

Vélemény
Csak Romániában zárt le tavaly több vizsgálatot az OLAF, mint Magyarországon, ráadásul nagyon sok magyar ügy van, ahol talált is valami problémát a szervezet. Kálmán Olga erről is beszélget Pető Péterrel és Para-Kovács Imrével.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »