Újra robbantásos merénylet Ankarában: 27 halott, 75 sebesült

NIF: A törökországi robbantásos merényletek mögött a hatóságok mindig a kurdokat sejtetik. Azonban a kurdok mentségére legyen mondva, hogy a török oldalon a civil halottak és sebesültek száma aránytalanul kicsi ahhoz képest, hogy a török hadsereg milyen pusztításokat végez a kurd területeken. A kurdok egyelőre csak az oroszok segítségére számíthatnak.

1:100-hoz a törökök javára a kurd-török pusztításban. Érdogán, zsidó származását bizonyítottuk, végidőket rendez a kurd városokban!

++++++++++++++++++++++++++++

Tegnap, vasárnap, 2016 március 13.-án Ankara központját erős robbanás rázta meg. A török hatóságok jelentése szerint legalább 27 halott és 75 sebesültje van a merényletnek.

Az első felismerések szerint Ankara Güven nevű parkjában egy robbanószerrel tele jármű repült a levegőbe. A rendőrség lezárta a területet.

++++++++++++++++++

Eredeti jelentés németül:

Eine starke Explosion hat am Sonntag den Stadtkern der türkischen Hauptstadt erschüttert. Nach Angaben der Behörden sind dabei mindestens 27 Menschen getötet worden, 75 weitere erlitten Verletzungen.

Ersten Erkenntnissen zufolge flog in Ankaras Güvenpark ein mit Sprengstoff beladenes Fahrzeug in die Luft. Die Polizei hat die Gegend abgeriegelt.

Forrás: facebook Kakerlaken dieser Welt

Fordította Transyadmin

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, cion-diktatúra, EU, Európai Egyesült Államok, Hírek, Külföld Tagged: cionisták, Erdogan zsidó, Kurdisztán, kurdok, török barbárság


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »