Újra felkészülésben Helmeczi Tibor testépítő

Újra felkészülésben Helmeczi Tibor testépítő

Helmeczi Tibor legutóbb 2018-ban Ostraván állt színpadon, a Diamond Cup elnevezésű versenyen, ahol 2. lett. Abban az esztendőben még három versenyen indult el és ért el szép sikereket. Liptószentmiklóson az országos kupáért zajló megmérettetésen a 3. helyet szerezte meg, Nagymihályban az Extrifit Cupon egy arany- és egy ezüstérem tulajdonosa lett, Varsóban pedig szintén a Diamond Cupon szoros küzdelemben szorult a dobogó harmadik fokára. Mindezeket az eredményeket a 182 cm-nél magasabb Mr. Physique kategóriában érte el. Aztán jött egy év kihagyás.

„Az egyik magyarországi kereskedelmi tv-csatorna meghívásának tettem eleget, majd több, hosszabb-rövidebb pihenéssel eltöltött időszak következett, amit a nyugodtabb versenykörülmények megteremtésére áldoztam, többek között így sikerült terméktámogatót találnom. Az edzések természetesen nem maradtak ki, csak nem versenyeztem – nyilatkozta lapunknak Helmeczi. Erejét azonban egy versenyen mégiscsak kipróbálta. Örösben, a 4. alkalommal sorra kerülő „Bodrogköz legerősebb embere” elnevezésű seregszemlén öt versenyszámból négyet megnyert, egyben pedig második volt.

Hírdetés

„Április végén a szerbiai Csacsakon rendezendő Diamond kupán, ha megtartják, csúcsformában szeretnék lenni, s ha lehet, győztesként levonulni a pódiumról, s kategóriámban ezzel a sikerrel kiérdemelni a PRO kártyát” – mondta a 28 esztendős sportember, aki ha olyan elszántsággal úgy folytatja, mint ahogyan azt abbahagyta, akkor nemsokára a hivatásosak világában olvashatunk, hallhatunk róla.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »