Újhelyi Géza úr figyelmébe

Kedves Géza!

Kedves figyelmedbe ajánlom:

https://www.magyarhirlap.hu/gazdasag/20200213-suli-a-ket-uj-paksi-blokk-is-a-vilag-elvonalaba-kerul

Az ERBE vezetőjeként Te nyolc évig főnöke voltál Sülinek.

Szerintem szakember, miniszter (szolga) féligazságok megjelenítését nem vállalhatja fel.

Süli, hogy púderezzen a politikusoknak:

Süli János, Bálványoson kormányzati sapkában féligazságokat mondott. Féligazságok hangoztatása kormányzati sapkában, még nagyobb veszélyt jelent, mint a totális tévedés.

Hírdetés

A reális zöldek civil szervezete örvend, hogy Orbán Viktor a Bálványosi Szabadegyetemen tartott beszédében beállt Donald Trump republikánus jelölt mögé.

Trump elnökjelölt felismerte a tudományos igazságot, a klímaváltozást nem az ember okozza, a széndioxid nem a „Lucifer bűze”, mint ezt Áder János köztársasági elnök állítja, amikor csatlakozott Al Gore volt amerikai alelnök klímavédelmi kampányához. Erre az ideológiára, mára hatalmas zöld iparág fejlődött fel, hatalmas profit termelő, és még hatalmasabb érdek, érvényesítő képességgel. Ennek következménye, hogy jelentős médiatámogatást kapnak mindazok, akik ezt az ideológiát hirdetik, közöttük számos népszerű személy, akiknek a természettudományos ismeretei egy másodikos gimnazista színvonalát sem érik el, miközben világhírű tudósok semmiféle nyilvános megszólalási lehetőséget nem kapnak, a közszolgálati magyar médiaszolgáltató műsoraiban sem.

Dobos Menyhért vezérigazgató hatalmaskodik a reális zöldekkel szemben, nem hajlandó szembe nézni a szakmai igazsággal, amelyet tetszésünkre a Miniszterelnök szerintünk felismert.

A reális zöldek nem vitatják a klímaváltozás tényét, hiszen a Föld több mint négy és fél milliárd éves történetében a klíma folyamatosan változott, és semmi nem indokolja, hogy éppen most ne változzon, annál is inkább, mivel 10-12 ezer év óta kifelé megyünk a legutóbbi jégkorszakból, és a korábbi jégkorszakok adatai szerint ilyenkor mintegy 30-50 ezer év időtartamú fokozatos melegedés következik.

Üdvözlettel: Juhos László


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »