Újabb úttörő lépés Európa leépítésében: bonni uszoda muzulmán függönnyel

Újabb úttörő lépés Európa leépítésében: bonni uszoda muzulmán függönnyel

Nincs nap, hogy ne „örvendeztessen meg” bennünket az európai valóság önkéntes térdre hullásának újabb példájával.

A Voice of Europe hírportál most azzal a hírrel szolgált, hogy Bonn városában, azaz a volt NSZK egykori fővárosában olyan új uszoda nyílt, ahol a muzulmán nőket átláthatatlan függöny védi.

Genovában muzulmán panaszra harang hallgat el. Franciaországban bírósági ukázra kell János Pál pápa köztéri szobráról a keresztet eltávolítani. Németországban egy városi bíróság önként veszi le a tárgyalóterméből a keresztet, nehogy a muzulmán vádlott érzéseit megsértse. A német Lidl egy belgiumi templomról retusálja le a keresztet, miután egy görög templomról már megtette.

Csak hogy az elmúlt napok történéseire emlékeztessünk.

Szegény muzulmánok, akik otthon oly érzékenyek. Szinte alig várjuk, hogy Rijadban, Szaúd-Arábia fővárosában megnyíljon az első „Ihaj-csuhaj” vendéglő, tele finom szeszesitalokkal, utcán lévő terasszal, ahol az ott csevegőknek poharukat felemelve lehet integetni az arra elhaladó vallási rendőröknek, míg Bahreinben meztelen strandolási lehetőséget biztosítanak azon ultramerész németeknek, akik a bonni uszodából kiszorultak, és az egy nappal korábban megnyílt bikinis tengerparttal sincsenek megelégedve.

Hírdetés

Ja, hogy a szaúdiak és a bahreiniek nem hülyék, és hogy Guterres ENSZ-főtitkár elfelejti megszidni őket, amiért nem fogadnak be egyetlenegy, a saját vallási- és kultúrkörükből való menekültet sem?

Arról már ne is beszéljünk, hogy az e cikket illusztráló, egy burkiniben és hidzsabban fürdőző hölgyet mutató fotót nem ajánljuk kitenni a Facebookra, mert annak Zuckerberg-féle letiltás a vége azon világunkban, amelyre egyre jobban ráhull a liberálisok által imádott illiberális muszlimfüggöny.

Folytatás:

http://magyaridok.hu/kulfold/ujabb-uttoro-lepes-europa-leepiteseben-bonni-uszoda-muzulman-fuggonnyel-2720179/

(Az alábbi fotó illusztrálja az eredeti cikket, de mivel e szemle a Facebookra is kikerülés hasonló fotó Zuckerberg-féle letiltást váltott ki, ezt inkább csak a blogon láthatóvá tettem.)


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »