Újabb részletek a miskolci gyilkosságról: korábban is öltek már ebben a házban

Saját otthonában öltek meg egy idős férfit Miskolcon. A holttestre a szomszédok találtak rá. A rendőrök egyelőre nem árulták el, mi történhetett a lakásban. A környékbeliek úgy tudják, valaki késsel támadhatott a 70 éves férfira.

Még szombat délelőtt is helyszíneltek a rendőrök abban a nyitott folyosós miskolci társasházban, ahol az első emeleti lakásban holtan találták az ott élő férfit. Úgy tudjuk, hogy a szomszédoknak tűnt fel, hogy nagy a csend a lakásban, ezért egyikük értesítette a tulajdonos fiát. A holttestet ő találta meg. Az ügyben a rendőrök nem nyilatkoznak, de a környéken élőket nagyon meglepte az, ami történt.

Hírdetés

A közelben lakók azt is mondták, hogy ez egy biztonságos környék ezért is lepte meg őket a gyilkosság. Annak ellenére is, hogy néhány évvel ezelőtt ugyanebben házban már történt emberölés, azért az furcsa volt, hogy senki és semmit nem vett észre abból, ami történt a lakásban

„A szomszédok sem nagyon tudnak egymásról, mint ahogy egy bérházban sem nagyon tudnak. Mindenki jön-megy, megy dolgozni. Idő sincs, hogy egymással foglalkozzanak. Lehet, hogy ez az oka annak is, hogy ez a gyilkosság megtörtént és nem vették észre, hogy valami probléma van”- nyilatkozta Híradónknak egy ott élő nő.

Az esettel kapcsolatban kerestük a rendőrséget is, de ők azon kívül, hogy emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást, nem közöltek részleteket. Azt is a szomszédok mesélték a helyszínen, hogy ők úgy tudják, hogy az idős férfi életét a támadója késsel oltotta ki.

atv.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »