Újabb portugál játékossal erősített a DAC

Újabb portugál játékossal erősített a DAC

Már javában zajlik a felkészülés a Fortuna Liga tavaszi idényére, a gyengébben rajtoló csapatok pedig az átigazolási piacon is próbálnak aktívak lenne. Az őszi idényt negyedik helyen záró dunaszerdahelyi sárga-kékek pénteken újabb portugál játékos érkezését jelentették be.

A törökországi Belekben edzőtáborozó dunaszerdahelyi DAC újabb portugál játékos érkezését jelentette be hivatalos médiafelületén. A csallóközi együttes Alex Pinto után egy portugál jobbszélsővel erősített, nevezetesen André Miguel Pinto Lopes (művésznevén: Andrezinho) a DAC második téli igazolása.

Hírdetés

Andrezinho pályafutása kezdetén a nagymúltú Benfica akadémiáján is nevelkedett, majd megfordult a harmadosztályú Alverca csapatában, valamint a másodosztályban szereplő Casa Pia csapatában is futballozott, míg legutóbb a Mafra labdarúgója volt.

A 25 esztendős technikás támadó közel másfél évet töltött a másodosztályú Mafra csapatában, ahol 57 mérkőzésen 10 gól és 4 gólpassz volt a mérlege.

„Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan ambiciózus klubhoz igazolhattam, mint a DAC. Meggyőződésem, hogy ez a megfelelő hely a jövőm számára. Bízom benne, hogy közösen sok örömöt és ünneplést élünk majd át, és hogy sikerül elhódítanunk a bajnoki címet” – jelentette ki a szerződésének aláírása után Andrezinho.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »