Újabb korrupt ügyészt tartóztattak le Ukrajnában

Ő már a tizennyolcadik korrupt ügyész Ukrajnában, akit a rendszertisztítás során őrizetbe vettek – tudatja az RBK-Ukrajina.

200 ezer dollár kenőpénz elfogadása közben letartóztatták az ukrán főügyészség egyik alkalmazottját – írta Jurij Lucenko, ukrán főügyész saját Facebook-oldalán.

“Az Országos Rendőrkapitányság és a belső biztonság alkalmazottai letartóztatták az ukrán főügyészség a gazdasági területek különösen fontos esetek osztályának egyik ügyészét és ügyvédét, akik 200 ezer dollár kenőpénz követeltek egy üzletembertől egy büntetőeljárás lezárásáért. Az ukrán főügyészségben a munkám során ez a tizennyolcadik ügyész, akit a rendszertisztítás során letartóztattak. 10 korrupt hivatalnok ügye már a bíróság előtt van.” – írta Lucenko.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Több mint 25 ezer hrivnya pénzbírságot kell fizetnie egy korrupt adóellenőrnekBelső ellenőrzést indít az orosz belügyminiszter a korrupcióellenes főosztályonKorrupt hivatalnokot tartóztattak le a kijevi Elnöki Adminisztráció közelébenRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: korrupció, ügyész, Jurij Lucenko, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »