Újabb kínai bordélyházat kapcsoltak le Budapesten – ázsiai fajtiknak nyújtottak szolgáltatást

A kínai házaspár által üzemeltetett kuplerájra éjszaka csaptak le a nyomozók.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást két kínai állampolgárral szemben. A gyanúsítottak XIX. kerületi lakásában 2015 októberétől kínai nők szexuális szolgáltatást nyújtottak ázsiai férfiaknak. A nyomozók 2016. szeptember 20-án éjjel, összehangolt akciót tartottak. Ennek alkalmával elfogták a bordélyház működtetését végző 35 éves nőt és 37 éves férjét.

A rendelkezésre álló adatok szerint a prostituáltak repülővel érkeztek Kínából, utaztatásukat és szállításukat a gyanúsítottak szervezték, mint ahogy ők fogadták az ügyfelek bejelentkezését is, akik újsághirdetésből értesültek a szolgáltatásról. A házaspár a bevétel nagy részét elvette a lányoktól és a prostitúcióból megszerzett jövedelemből éltek. A házkutatáskor a rendőrök nagy mennyiségű készpénzt – valutát és forintot -, illetve a szervezéshez használt telefont találtak és foglaltak le.

A nyomozók mindkét személyt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, melyet a bíróság 2016. szeptember 23-án elrendelt.

(Police.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »