Újabb híresség kapott Hollywoodban csillagot

Újabb híresség kapott Hollywoodban csillagot

Bob Odenkirk, a Totál szívás és a Better Call Saul tévésorozat színésze kapta meg a hollywoodi Hírességek sétányán a 2720-as csillagot.

Az 59 éves színészt felesége, Naomi Odenkirk producer is elkísérte az avatására, de ott volt még Rhea Seehorn, Jonathan Banks és Giancarlo Esposito, a Totál szívás és a Better Call Saul című sorozatok szereplői is.

Hírdetés

Odenkirk emléktáblája a Totál szívás főszerepét alakító Bryan Cranston csillaga mellett kapott helyet. A sorozatban Odenkirk Saul Goodman ügyvédet alakította, aki többször is kihúzta a drogdíler Walter White-ot (Cranston) a bajból. A 2008 és 2013 között futó Totál szívás nyomán született Better Call Saul hatodik, utolsó évada a héten debütált.

Az előzményszériában Odenkirk játssza a főszerepet, a drogbárókat képviselő dörzsölt ügyvédet. Odenkirk az ünnepségen dicsérte a 2015-ben kezdődött sorozat készítőit Goodman vicces és tragikus karakterének megalkotásáért. Mint mondta: ezzel a szereppel megütötte a főnyereményt. Arról is beszélt, hogy pályafutása alatt megtanulta értékelni a showbizniszt, ugyanakkor „imád viccet csinálni belőle, miközben a részese is annak”.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »