Újabb gyilkossággal vádolják Zsuzsovát. Az ógyallai szálak is hozzá vezethetnek

Nyitókép: SME

Alena Zsuzsovát, aki Ján Kuciak és menyasszonyának meggyilkolása ügyében gyanúsított, csütörtökön egy másik gyilkossággal kapcsolatban is meggyanúsították.

Az ügy összefügg a NAHA szerdai, január 23-i nyugat-szlovákiai razziájával. Ahogy a rendőrség szociális hálón közzétett tájékoztatásából kiderül,

“a rendőrség nyomozati lépései és a kiértékelt bizonyítékok alapján január 24-én különösen súlyos bűncselekménnyel kapcsolatban a következő személyek lettek meggyanúsítva gyilkosság vádjával: Roman Ostružlík, Vladimír Mosnár, Ladislav V. és Alena Zsuzsová,” írja a rendőrség.

Hírdetés

A NAKA razziája a 2010. július 9-én meggyilkolt Basternák László, ógyallai polgármester halálával függ össze. A gyilkos börtönben ül, de hogy ki volt a felbujtó és kik segítették őt, egyelőre nem volt ismert.

További képek a rajtaütésről:

Az MKP polgármesterét és regionális politikusát saját háza előtt lőtte agyon Štefan Kaluz az esti órákban egyetlen lövéssel, Hubertus márkájú fegyverével.

Ezt követően menekülni kezdett, de Basternák fia legálisan tartott Glock típusú fegyverével üldözőbe vette és rálőtt. Kaluzt a lapockáján találta el.

Körkép.sk/SME


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »