Újabb csúcsklub csábítaná magához Gulácsi Pétert

Újabb csúcsklub csábítaná magához Gulácsi Pétert

Milánó — Újabb neves kérője akadt Gulácsi Péternek (30): a német RB Leipzig válogatott futballkapusát a háromszoros Bajnokok Ligája-győztes olasz Internazionale is átigazolná.

Gulácsi Péter is a világ 10 legjobb kapusa között van a FourFourTwo szerint  | Goal.com

A magyar futballcsillag – goal.com

Hírdetés

A játékos évek óta kimagaslóan szerepel lipcsei klubjában, a jelenleg is zajló idényben 32 tétmeccsen tizenötöt zárt kapott gól nélkül. Erre több európai topcsapat is felfigyelt, hiszen korábban például a szintén német Borussia Dortmund érdeklődött iránta.

A magyar válogatott alapemberének szerződése ugyan 2023-ig szól Lipcsében, egy különleges záradék értelmében mégis jutányos áron távozhat.

– Péter szerződésében szerepel egy kivásárlási záradék, amely már idén nyáron aktivizálható – mondta a német Bild napilapnak a játékos svéd ügynöke, Hasan Cetinkaya.

A dokumentumban 13 millió eurós (4,69 milliárd forintos) vételár szerepel, amelyet a milánói kék-feketék örömmel ki is fizetnének. A labdarúgót komoly fizetéssel csábítják, eddigi 5 millió eurós (1,8 milliárd Ft-os) éves bére helyett kétszer annyit, 10 milliót (3,61 milliárdot) adna Gulácsinak az olasz élvonal jelenlegi listavezetője, amivel a világ tíz legjobban fizetett kapusának egyike lenne. Az Interben egyébként 2012 óta a szlovén Samir Handanovic (36) az első számú focista a poszton.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »