Újabb csempészkísérletet akadályoztak meg a határőrök Kárpátalján

Két szabálysértő csempészcigarettát akart Romániába szállítani, ám amikor meglátták a határőröket, maguk után hagyva a csomagokat menekülni kezdtek.

Október 11-én a kárpátaljai Rahói járásban található Terebesfejérpatak (Dilove) település közelében a munkácsi határőregység alkalmazottai újabb csempészkísérletet akadályoztak meg – számol be a Zakarpatszkij Korrespondent.

A határ menti terület felülvizsgálata során a határellenőrök hőkamera segítségével felfedeztek egy gépkocsit, mely az államhatár mellett parkolt. Az autóból két ismeretlen személy szállt ki, majd csomagokkal a határ irányába indultak el.

Amikor a törvénysértők észrevették a határőröket, maguk után hagyták a csomagokat és elmenekültek a helyszínről. A keresési műveletek során az ellenőrök hat kartondobozt találtak, melyben 2900 csomag Marble márkájú cigaretta volt.

A dohányárut a terebesfejérpataki határőregységre szállították – jelentette a kárpátaljai határőregység sajtóosztálya.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Negyvenmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak TiszabecsenIllegálisan szállított elektromos cigarettákat foglaltak le egy ukrán állampolgártól KárpátaljánCsempészcigaretta volt a turista táskájábanRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Rahói járás›Terebesfejérpatak (Ділове)Címkék: cigarettacsempészet, Ukrán Állami Határszolgálat, kékfény, bűnügy, Kárpátalja, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »