Újabb 20 pakisztáni IDEGEN KONTINENSFOGLALÓ BŰNÖZŐT ítéltek börtönre Angliában nemi erőszak miatt

Húsz KONTINENSFOGLALÓT ítéltek börtönbüntetésre tizenöt fiatal lány elleni szexuális erőszak és bántalmazás miatt – közölte az AP amerikai hírügynökség. Összesen 221 évre csukták le őket. Ez a banda a Leeds melletti Huddersfieldben ténykedett. Nagy-Britanniában több hasonló pakisztáni bandát lepleztek le. A legismertebb a rotherhami eset, ahol a muszlim erőszakoló bandák nagyjából 1500 fiatal, brit lányt erőszakoltak meg.

A legdöbbenetesebb az egészben az, hogy a baloldali városvezetés és a rendőrség éveken át tudott a szörnyű esetekről, de mégsem tettek ellene semmit, mert állítólag féltek a rasszizmus vádjától. Az ügyek sajtóembargóját az illetékes bíróság Leedsben pénteken oldotta fel, a szóban forgó migráns férfiakat az idei évben, több tárgyalás során ítélték hosszas szabadságvesztésre.

Az elítéltek egy pakisztáni banda tagjai voltak, a BBC tudósítása szerint

15 lány ellen elkövetett, több mint 120 vétségben találták őket bűnösnek.

A migránsok szisztematikusan bántalmazták a lányokat egy 7 éves időszakon át, 2004 és 2011 között.
A lányok 11 és 17 év közöttiek voltak. A banda „stratégiája” az volt, hogy udvaroltak kinézett áldozataiknak, elhitették velük, hogy párkapcsolatot akarnak.Egyes lányokat drogok és alkohol hatása alatt bántalmaztak, másokat prostitúcióra kényszerítettek. Többen teherbe estek közülük.

Az ügyészség szerint a banda vezetője a 35 éves Amere Singh Dhaliwal volt. Őt korábban az idén életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, legalább 18 évet kell rács mögött töltenie. A férfit 54 vádpontban találták bűnösnek, köztük 22 nemi erőszakkal kapcsolatos. Dhaliwal 11 különböző lányt erőszakolt meg.

A többi elkövetőt 5 és 18 év közötti szabadságvesztésre ítélték.

A pakisztáni migránsokból összeállt banda nagyobb volt, sok tagot a mai napig nem azonosítottak.

Hírdetés

Összesen 221 év börtönbüntetést kaptak a pakisztáni férfiak.

Az AP tudósítása szerint ezek az ügyek beleillenek azoknak a bíróság elé került eseteknek a sorozatába, amelyek főként pakisztáni származású férfiak által elkövetett, gyerekek elleni szexuális visszaélésekről szólnak.

Érdekeségként megjegyezendő, hogy Tommy Robinson brit újságírót és bevándorlásellenes aktivistát azért csukták le, mert tudósítani akart a perekről, amik ügyében hírzárlat volt elrendelve.

Ahogy az Origo azt már megírta, Rotherhamben 1997 és 2013 között pakisztáni származású muszlim migránsok nagyjából 1500 gyereket erőszakoltak meg.

A kiskorúakat először elrabolták a családjaiktól, majd szexrabszolgaként tartották őket éveken át. A bevándorló bűnözők elleni perek csak 2014-ben kezdődtek meg, és jelenleg még folyamatban vannak. A legdöbbenetesebb az egészben az, hogy a baloldali városvezetés éveken át tudott a szörnyű esetekről, de mégsem tettek ellene semmit.

Az eltűnt gyerekek szülei általában tettek feljelentést, de a rendőrség sem foglalkozott nagyon sokáig a dologgal, mivel attól féltek, hogy rasszizmussal vádolják őket.

A pakisztáni pedofil migránsok „tevékenységét” 2014-ig tehát semmi sem zavarta meg.

Az esetet csak azután göngyölítették fel, hogy egy angol lányt megöltek az erőszakoló migránsok. Ezt követően az országos médiában is megjelentek a hírek, és megindultak a bírósági eljárások.

ORIGO


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »