Új trükk az öregek pénzének megszerzésére!

Nemrégiben volt a telefonos trükk, amikor is felhívták a nagymamát, hogy súlyos balesetet szenvedett az unokája, és kellene pénz, mert műtétre is szükség lesz. Az idős asszonynak nem jut eszébe, hogy felhívja az unokáját, aki közben otthon szundikál, hanem inkább kapcsolatban marad az átverőivel, akik eljönnek a pénzért, és nagylelkűen le is nyúlják.

Most új trükkel jelentkeznek. Autóval mennek és egyelőre még „csak” Budapesten és környékén vetik be a trükköt. Az utcán sétáló idős hölgyet leszólítják, és érdeklődnek egy bizonyos utca iránt. Amikor a hölgy segítőkészen rendelkezésre áll, azt mondják neki, hogy üljön be az autóba inkább, és ott magyarázza el, hogy merre menjenek… Amint az autóba beült, már könnyű dolga van vele az elkövetőknek! Mivel az autó rendszáma és a benne utazókról a személyleírás ismeretlen lesz, a rendőrségnek nehéz dolga lesz megtalálni őket!

Figyelmeztessük az időseket, hogy nem csak otthon vannak veszélyben, hanem már az utcákon is!! NE SZÁLLJANAK BE SOHA IDEGEN AUTÓBA!

Faluhelyen továbbra is divat bemenni az idős ember nyugdíjáért, amint elment az azt kézbesítő postás. Külön iparág szakosodik lassan az idősek ellen! Vigyázzunk jobban idős szüleinkre, rokonainkra, szomszédjainkra!

Az embertelenség, az egymásra nem figyelés hihetetlen nagy teret nyert már az országban! Ideje lenne ezen is változtatni, és valóban fejéről a talpára állítani az országot.

A migránsok is egyre többen jönnek be a teljes ellátásért és a segélyekért. Élősködőből és bűnözőből sajnos túlkínálat van! És már nemcsak az orvosok és az egészségügyi dolgozók, hanem a szakmunkások is itt hagyják az országot a gyatra bérezés miatt. A hatalom és egyre népesebb holdudvara nagyon jól, az átlag magyar nagyon rosszul jár! Az egyiknek havi ötmillió, a másiknak havi nettó 73 ezer forint jut. Elképesztő módon mind a két csapat 15 százalékkal adózik az alkotmányos védelem alá helyezett egykulcsos adó miatt! A kieső bevételt a világ legmagasabb áfájával pótolják. Vagyis azt is a jövedelemhez alig jutóktól vonják el.

Tavaly a hatalom 148 millió forintot költött csak benzinre, az idén új autókat is vásárolnak, mert az mégsem járja, hogy akár négy-ötéves autókkal járjanak.

Azon kívül, hogy lesz elszámoltatás és felelősségre vonás, 2010-ben az is nagy választási ígéret volt, hogy két héten belül rend lesz országba. Egyikből se lett semmi, ráadásul úgy néz ki, hogy a brókerbotrányok elkövetői is mindent megúsznak. Már megy a maszatolás, utána következik a titkosítás, és egyelőre forog tovább velünk a mókuskerék! Csak már egyre többen kizuhannak belőle!

Békéscsaba, 2016. május 23.

Anton

Emlékeztető: „A közrend és a közbiztonság az ország teljes területén szilárd, ami nemcsak a Belügyminisztérium megállapítása, hanem közvélemény-kutatások is alátámasztják.” (Pintér Sándor jelent 2014. január 28-án Orbán Viktor miniszterelnöknek). Nem mondta, hogy melyik országban, és a plafon se szakadt le! 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »