Új szintre lépett az SZKC

Új szintre lépett az SZKC

A Madarasi Hargitán kezdi meg felkészülését csütörtökön a Székelyudvarhelyi KC felnőtt férfi kézilabdacsapata a 2016–2017-es élvonalbeli szezonra.

szkc sajtaj - P�-2_bVlad Caba, Verestóy Attila és Tálas Huba

A klub szerdai sajtótájékoztatóján elhangzottak alapján két hazai nevelésű fiatal, Fekete Róbert és Balázs Botond felkerült a Vlad Caba irányította felnőttekhez, akiknek csapatkapitánya Tálas Huba lesz, Goran Kuzmanoszki pedig ezentúl segédedzői feladatokat is el fog látni. „Csütörtöktől a klub életében új fejezet kezdődik. Komoly változásokon ment keresztül a csapat, remélem, hogy ezek majd az eredményeinken is meglátszanak. Továbbra is a dobogós helyekért, illetve európai kupaszereplésért harcolunk” – mondta Caba.

Verestóy Attila klubvezető szerint „új szintre emelik” a már eddig is eredményes utánpótlás-nevelésüket is, mert „intézményes kapcsolatot” alakítottak ki a Barcelonával. Tájékoztatása szerint a közös munkát Sipos Lóránt koordinálja, az ifjúsági csapatok edzői pedig spanyolországi képzést kapnak, és az ibériai szakemberek az udvarhelyi munkát is ellenőrzik majd.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »