Új rekorder: 100 millióba kerül Győr legdrágább lakása

Győrött a város legexkluzívabb társasházában eladó egy 185 négyzetméteres örök panorámás penthouse lakás. A hirdetések közt eddig fellelhető legdrágább otthon 75 millió forintba került. Az új nyertes erre jóval ráver.

Budapesten nem meglepő a 100 millió forintért kínált lakás, sőt minden további nélkül el lehet költeni ingatlanra egymilliárdot is, de az ország egyéb városaiban az ilyesmi azért nem jellemző. Győr például klasszikusan drága település, de az eddigi legmagasabb áron kínál lakásáért is csak 75 milliót kértek.

A Kisalföld.hu most megtalálta az új rekordert: a 100 milliós ingatlan pár perces sétára találgató a történelmi belvárostól, alapterülete 109 négyzetméter, hozzá pedig két terasz is tartozik. Az egyik 46 négyzetméteres, örök panorámával tekint a Dunára, míg a másik 30 négyzetméteres, és a városra nyújt kilátást. Utóbbiról a teljes települést és a Püspökvárat is belátni, tiszta időben pedig a pannonhalmi vár is megmutatja magát. Előbbiről a révfalusi híd és a Duna és a Rába összefolyása látható.

A lakásban hatalmasak a helyiségek: a konyha és a nappali alapterülete 59 négyzetméter, a szobák pedig 20 négyzetméter fölöttiek. A nyolcemeletes ház hetedik szintjén elhelyezkedő lakáshoz saját lift visz fel, hozzá külön szauna is tartozik.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »