Új párttörvény kell !!! Alul javaslat a JOBBIK-helyzet megoldására!

NIF: Az alábbi hozzászólást (hsz) és a linket a cikkhez már nem tudom ki küldte be. Túl sokáig parkolt a név megadása nélkül a vázlatok között. Az alábbi hsz ettől függetlenül értékes, mert rá világít egy uj párttörvény megalkotásának szükségességére.

Ugyanis az, ami jelenleg folyik a JOBBIK-ban az törvénybe ütköző kellene legyen, még akkor is, ha az elnök ilyen furcsa előjoga benne van az alapszabályzatban. Akkor az alapszabályzatot kell megtámadni és ezt az előjogot, miszerint az elnök mondja meg kinek van joga jelöltetni magát. Ez abszolút diktatúra! Egyenesen az Alkotmány Bíróságra kell beadni az egész Alapszabályzatot. Magára a JOBBIK-ra vet rossz fényt, hogy ilyen szamár bőgés kerülhetett be a párt alapszabályzatába. De nemcsak a pártra vet rossz fényt, hanem annak összes jogász tagjára, vezetőjére. Szégyen ez az egész!!! Ilyen pártot támogatni, amelynek diktatórikus alapszabályzata van, de ugyanakkor a diktátorka elnök ezt cukisodásra használja! Pfujjj!!!

Még egy rövid hozzászólást szeretnék a Jobbikban történtekhez hozzáfűzni !

A következő cikkben ,számomra érthetetlenül, azt vetik fel, hogy egyesek nem ismerik el egy pártvezető abszolút felsőbbrendüségét és sérthetetlenségét !

Mi ez a hülyeség !!!

Minden párt tagságból áll és ezen belül mindenkinek joga van bármelyik posztra !

A pártelnöki tisztség egy múlandó dolog ,ha vannak mások,akik mást akarnak és a tagság többségét maguk mögé állítják ! Vonának nincs kizárolagossága erre a posztra , ha a szabályzatukban ez mégis le lett fektetve, akkor egy ilyen országos pártgyűllés pont alkalmas ennek a megváltoztatására !!!!!

A hierarchia egy nagy emberi tévedés !!! Minden ember egyenlő !!!!!! Ez vonatkozik minden ember által létrehozott szervezetre ,vallásra, államformára !!!! Csak Isten van felettünk !!!!!!!

NIF/

A cikket, amire hivatkozik a cikk beküldője már közöltük:

http://www.hidfo.ru/2016/05/megbomlott-tekintely-nem-fogadja-el-a-partelnok-donteset-hegedus-lorantne/ …….

Nem tudunk napirendere térni efölött a szamárbőgés fölött, miszerint az elnök megtiltja bizonyos személyeknek, hogy alelnöknek jelöltessék magukat!!!

Az alapszabályt módosítani kell azonnal. Ha ezt megakadályozzák, akkor törvényszéken kell megtámadni! Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalához, és/vagy az Alkotmány Bírósághoz kell fordulni!!! Bármelyik magyar állampolgár megteheti ezt, ha a JOBBIK-ban nem akad egy a törvényeket és emberi jogokat tisztelő tag, vezető, elnök, alelnök.

Az alapszabály korrekciója után meg Vonát meneszteni kell. Adjuk meg neki a lehetőséget, hogy legyen a “Habsburgbarát Egyesület” elnöke!!! Vagy meneküljön át az LMP-be, vagy a libás Bajnai pártjába!!!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:ellenállás, Hírek, Jobbik, Jog, Magyarország Cionista Gyarmat!, REFORMOK Tagged: Alapvető Jogok Biztosának Hivatala, demokratikus diktátorok, diktatúra-demokrácia, igazságszolgáltatást jogszolgáltatás helyett


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »