Új német útvonalakkal bővít a Wizz Air

Új német útvonalakkal bővít a Wizz Air

A Frankfurt International Airport Németország ötödik legnagyobb városában, a világ egyik vezető pénzügyi központjában működő jelentős nemzetközi repülőtér. Több mint 60 millió utasával a frankfurti magasan a legforgalmasabb németországi és a 4. legforgalmasabb európai repülőtér.

Forrás: AFP

Hírdetés

Berlin Németország fővárosa és egyben legnagyobb városa, a politika, a kultúra, a média és a tudományos élet jelentős központja. A Wizz Air új járata naponta indul majd, így kényelmes menetrendje egyaránt alkalmas rövid városlátogatásokra és üzleti utakra, vagy akár hosszabb utazásokra.

A frankfurti és berlini járatokkal együtt a Wizz Air idén 15 új útvonalat indított ebben az évben, míg Athén, Stavanger és Bázel 2018-tól válik elérhetővé Budapestről. A diszkont légicég immár 69 alacsony viteldíjas járatot üzemeltet Budapestről, így a magyar főváros rendelkezik a legszínesebb választékkal a vállalat hálózatában.

A Wizz Air hazai hálózata már 76 útvonalat kínál, Európa-szerte és a kontinensen túl 31 országgal kapcsolva össze Budapestet és Debrecent.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »