Új lakóingatlan-fejlesztés indult a Corvin sétányon

Új lakóingatlan-fejlesztés indult Budapesten a Corvin sétányon, a beruházás első ütemében 261 lakás készül el – közölte a beruházás fejlesztője, a Cordia Magyarország Zrt. az MTI-vel.

A főváros VIII. kerületében tíz éve folyik az a 22 hektáros, komplex területfejlesztés, amelynek célja Józsefváros kiemelkedő területének építészeti, kulturális és gazdasági újjáélesztése.

A Corvin sétányon a csaknem 100 üzlet mellett sport- és wellness-központ, uszoda, éttermek, kávézók, posta és bankfiókok is találhatók, a modern, zöld köztereket tájépítész tervezte. A vállalat tájékoztatása szerint az itt felépült több mint 1500 új építésű lakást száz százalékban eladták.

Tíz év alatt a Corvin Sétány lakásainak értéke megduplázódott, a bérleti díjak pedig folyamatosan emelkedtek. A lakások bérleti hozamából és értéknövekedéséből összevont hozam éves szinten átlagosan elérte a vételárra vetített 18 százalékot – ismertette a cég.

A társaság tájékoztatása szerint a Futureal Csoporthoz tartozó zrt. 2013-as éves nettó árbevétele 436 millió forint, 2014-es árbevétele 1 milliárd 367 millió forint volt.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »