Új Egység Mozgalom: Hajlandóak vagyunk felmenni a közös magyar listára

Új Egység Mozgalom: Hajlandóak vagyunk felmenni a közös magyar listára

Alázattal támogatjuk az Egységet!

(…)  a kezdetektől fogva a májusi tiltakozó akciónktól kiindulva, nevünkben is megfogalmaztuk, hogy egy “új egység” kell, és ha az “új” nem is, de valamilyen egység megvalósulni látszik.

Čaputová elnökasszony nem véletlen látogatott pont most a felvidéki magyarok központjába!! A burkolt szándék olvasható: elvonni a bizonytalan és csalódott magyar választók figyelmét a szlovák pártok (a PS – Spolu) irányába, azt sugalva, hogy csak Čaputovára és a mögötte meghúzodó politikai erőkre számíthatnak. Ezért is helyezkedtünk a következő álláspontra.

Hírdetés

Az 5 %-os küszöbhöz minden szavazatra szükség lesz! Az EP választás megmutatta, hogy alig pár száz hiányzott. Az ÚEM szimpatizánsainak figyelembevétele alapján is, hajlandó vállalni a felelősséget és növelni a bejutás esélyét jelöltjeivel, a közös lista barmelyik helyén.

Alázattal, nem a poziciókért és nem “befutó” helyekért, (…) Tegnap eljuttatuk álláspontunkat az Összefogás PM-nek, amely egyedüliként volt hajlandó tárgyalni velünk. Jeleztük, hogy ha úgy gondolják, jelenlétünkkel segítjük az MKÖ listáját.

Egységben az Erő!

Új Egység Mozgalom: Facebook


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »