Új budapesti helyszínen indít képzéseket a Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Új budapesti helyszínen indít képzéseket a Pázmány Péter Katolikus Egyetem

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karának (PPKE BTK) egyes budapesti képzései ez év szeptemberétől új helyszínen indulnak.

A PPKE a napokban kötött bérleti szerződést a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemmel (BME) a BME Műegyetem rakparti Z épületére vonatkozóan. A Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar budapesti képzéseinek eddig részben az egyetem Tárogató úti bérleménye adott otthont, az új tanévben azonban már a belvároshoz és a PPKE BTK Mikszáth Kálmán téri telephelyéhez közelebbi épületben kezdődhet az oktatás, az eddiginél nagyobb alapterületen.

Hírdetés

Az új épület amellett, hogy adottságaival megfelelő teret biztosít a PPKE színvonalas oktatási tevékenységének folytatásához, kiváló elhelyezkedésének köszönhetően alkalmas arra is, hogy hallgatóival és oktatóival együtt a korábbiaknál szorosabban kapcsolja be az egyetemet a főváros felsőoktatási vérkeringésébe. A BME és a PPKE közötti megállapodás tovább erősíti a két egyetem közötti jó kapcsolatot és együttműködést.

Forrás és fotó: PPKE Rektori Hivatal

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »