Új bázist nyit a Wizz Air. 17 új járatot indít Bécsből

Új bázist nyit a Wizz Air. 17 új járatot indít Bécsből

A WizzAir fapados légitársaság újabb bázist nyit Bécsben. 2018-ban az osztrák fővárosból 17 új járatot indítanak. A WizzAir júniusban egy Airbus A320-ast helyez üzembe, míg novembertől további két Airbus A321-est.

Ma minden megváltozik az osztrák utasok számára. Most először érkeznek Bécsbe valóban olcsó repülőjegyek. A Wizz Air osztrák utasainak lehetőségük lesz arra, hogy a lehető legalacsonyabb árakon használják ki a Wizz Air átfogó kínálatát, továbbá kipróbálhatják az egyik legfiatalabb európai légitársaság professzionális szolgáltatásait a Wizz Air gépeinek fedélzetén“ – informált a Wizz Air vezérigazgatója, Váradi József.

A légitársaság olcsó járatokat indít a lengyelországi Gdańskba, Tuzlába (Bosznia-Hercegovina), a bulgáriai Várnába (áprilistól), az olaszországi Bariba, Máltára, Rómába, Valenciába, az izraeli Tel Avivba (júniustól), a németországi Billundba, a norvég Bergenbe, a németországi Dortmundba, a grúziai Kutaiszibe, a ciprusi Larnakába, a szerbiai Nišbe, a macedóniai Ohridbe, Tenerifére, valamint Szalonikibe (novembertől).

Hírdetés

A Wizz Air új bázisának megnyitása 331 millió amerikai dollárba kerül, emellett 120 új munkahely létrejöttét biztosítja.

A Wizz Air Pozsonyban hat járatot üzemeltet: a boszniai Tuzlába, a bulgáriai Szófiába, a macedóniai Szkopjébe, a lengyelországi Varsóba, a romániai Kolozsvárra, valamint az ukrajnai Kijevbe. Kassán négy járatot működtetnek: az izraeli Tel Avivba, a németországi Kölnbe, a londoni Luton reptérre, valamint Doncasterbe.

Forrás: Aktuality.sk

Nyitókép: Wikimedia


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »