Ügyintézés nem, ingyen internet lesz a Telenornál hétvégén

Ügyintézés nem, ingyen internet lesz a Telenornál hétvégén

Nem lesz elérhető a hétvégén a Telenor ügyfélszolgálatának számos funkciója, a vállalat a kellemetlenségekért vasárnap egész nap díjmentesen felhasználható belföldi internethasználatot ad az ügyfeleknek.

Az ügyfélkiszolgáló folyamatok és rendszerek fejlesztési munkáinak részeként február 17. éjjel tíz órától másnap délig tervezett rendszerfejlesztést végez a Telenor Magyarország ügyfélkiszolgáló rendszerein, emiatt egyes funkciók nem vagy csak korlátozottan működnek majd, illetve a telefonos ügyfélszolgálaton is korlátozott ügyintézés lesz tapasztalható.

Ebben az időszakban sem a személyes vagy online csatornán, sem a telefonos ügyfélszolgálaton nem lesz elérhető az egyenlegfeltöltés és –lekérdezés, adatjegy feltöltés, telefonszámla befizetés, új szerződéskötés, készülékvásárlás, SIM-kártya csere, tarifacsomag váltás, MyTelenor applikáció, szolgáltatás megrendelés, online vásárlás, feltöltőkártyás adategyeztetés, Expressz kártya regisztráció.

A rendszerfejlesztés időtartama alatt zavartalanul lehet telefonálni, SMS-t küldeni, mobilinternetet használni, illetve működni fog a mobil-parkolás, az autópálya matrica vásárlás és a szerencsejáték megrendelés.

A fejlesztéssel járó időszakos kényelmetlenségek miatt február 18-án, vasárnap egész nap díjmentesen felhasználható belföldi internethasználatot ad a vállalat minden ügyfelének amit automatikusan aktiválnak.

 


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »