Úgy szervez oltásellenes tüntetést a Calean Neamului, hogy közben Târnoveanut letiltotta a Facebook

Úgy szervez oltásellenes tüntetést a Calean Neamului, hogy közben Târnoveanut letiltotta a Facebook

Nagyjából 1000-1500 trikolórokkal felszerelkezett személy vett részt azon az oltásellenes tüntetésen Bukarestben, amelyet Alianța Părinților szervezett, de több más szervezett is csatlakozott hozzá, többek között az úzvölgyi világháborús temető kapcsán elhíresült Calea Neamului.

Az oltások „pandémia ürügy miatti” kötelező tétele ellen szervezett tüntetésen a G4Media tudósítása szerint részt vett az AUR két társelnöke, Claudiu Târziu és George Simion is.

Hírdetés

A közösségi médiában szervezett tüntetés 15 órakor kezdődött a parlement épülete előtti téren. Az eseményen a tüntetők tiltakoztak az úgynevezett „oltási útlevél” bevezetése ellen. Nem meglepő módon a résztvevők többsége nem hordott sem védőmaszkot, sem illetve a fizikai távolságot sem tartották egymástól a résztvevők.

A tüntetés érdekessége, hogy az eseményt meghirdető posztja miatt, amiben azt hangsúlyozta, hogy nem engedik, hogy mennybe jutott román hősök élete által elnyert szabadságot elvegyék és eltapossák, a Calea Neamului vezetőjét, Mihai Târnoveanut profilját letiltotta a Facebook.

Târnoveanunak nem ez az első profilja, amit letilt a FacebookTârnoveanunak nem ez az első profilja, amit letilt a Facebook


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »