Úgy gondolta, jó ötlet volt egy kerekesszéket lopni, de az anyukája visszavitte

Police.hu

A valószínűsíthető szülői dorgálás azonban nem hatotta meg a rendőrséget, gyanúsítottként hallgatták ki a 16 éves fiatalembert.

A rendőrség büntetőeljárást indított egy 16 éves fiú ellen, aki egy békéscsabai társasház lépcsőházából elvitt egy elektromos kerekesszéket.
 
Lopás vétség elkövetésével gyanúsítja a rendőrség azt a 16 éves fiút, aki 2016. szeptember 25-én 2 óra 30 perc körül Békéscsabán, egy Kazinczy utcai társasház lépcsőházából elvitt egy elektromos kerekesszéket. A történteket a lépcsőházban működő biztonsági kamera rögzítette. 
 
A Békéscsabai Rendőrkapitányság felhívásban tette közzé a felvételt. A fiú, miután az egyik internetes oldalon meglátta a róla készült képeket, a szüleinek elmondta, mit tett. 
 
A kerekesszéket házuk melléképületében állította le, édesanyja vitte vissza arra a környékre, ahonnan a fiú ellopta. A segédeszközt egy nő találta meg, aki tudott a lopásról, ismerte a tulajdonost. Értesítette a családját és vissza is vitte a kerekesszéket a házukhoz. A 16 éves békéscsabai fiút a rendőrök 2016. szeptember 29-én hallgatták ki gyanúsítottként.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »