Tusup és Hosszú Katinka is mosolyogva jelent meg az Év Sportolója-gálán

Tusup és Hosszú Katinka is mosolyogva jelent meg az Év Sportolója-gálán

A sztárpár, Hosszú Katinka és edző-férje Shane Tusup is részt vesz az Év Sportolója-gálán, bár kapcsolatuk sajtóértesülések szerint komoly válságba került. Tusup csütörtök este édesanyjával jött el az eseményre,– Hosszú Katinka, később, külön érkezett meg a programra.

A találgatásokra a házaspár Facebookon közzétett bejegyzésében reagált: igaz, hogy a kapcsolatuk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül, és az is igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzéseit minden csoportban megrendezik. Úgy vélik, hogy ebben a pillanatban ennél többet nem tudnak mondani. „Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat” – fűzték hozzá.

Hírdetés

http://mno.hu/

 Mi is beszámoltunk róla, hogy a férfiaknál Baji Balázs, Liu Shaolin Sándor és Szatmári András, a nőknél pedig Babos Tímea, Hosszú Katinka és Márton Anita került a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) szavazásán, közülük fogják kihirdetni a győzteseket Az Év Sportolója Gálán. Az év legjobb edzője Cseh Sándor, Ambros Martín vagy Shane Tusup lesz.

http://mno.hu/

A jelöltek teljes listáját itt találja.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »