Tudose Pontához : Victor, nem akarod te beadni a lemondásodat?

Tudose Pontához : Victor, nem akarod te beadni a lemondásodat?

Mihai Tudose egykori miniszterelnök és a Pro Románia EP-képviselője a Facebookon fakadt ki a Pro Románia elnökére, aki bejelentette, hogy kirúgja a pártból azokat, akik megszavazták a Ludovic Orban vezette kormányt..

A Pro RomĂĄnia EP-kĂŠpviselője szerint Ponta viselkedĂŠse a „Dragnea iskolĂĄjĂĄban” tanultakrĂłl ĂĄrulkodik, ugyanis ott fordult elő, hogy eltĂĄvolĂ­tottĂĄk a pĂĄrtbĂłl azokat, akiknek a vĂŠlemĂŠnye nem egyezett a pĂĄrt vezetőjĂŠnek az akaratĂĄval.

Tudose a bejegyzésében továbbá azzal vádolta meg Victor Pontát, hogy a párt elnöke úgy egyezkedett a PNL-vel a kormány beiktatása előtt, hogy nem kérte ki a párt vezetőségének a véleményét, és csupán a saját akaratát kívánta érvényesíteni.

Hírdetés

„…nem akarod te, Victor beadni a felmondĂĄsodat? Hogy ne zavarjunk tovĂĄbb…”-Ă­rja bejegyzĂŠsĂŠben Tudose.

HiĂĄba Ă­gĂŠrte azonban meg Ponta, hogy kidobja az “ĂĄrulĂłkat”, akik megszavaztĂĄk Ludovic Orbant miniszterelnĂśknek, a Pro RomĂĄnia tagok kirakĂĄsa a pĂĄrtbĂłl a pĂĄrt jelenlegi szabĂĄlyzata szerint egyĂŠbkĂŠnt nem lehetsĂŠges, mivel az vilĂĄgosan kimondja, hogy egy pĂĄrttag csupĂĄn azt kĂśvetően veszĂ­ti el a tagsĂĄgĂĄt, hogyha lemond, vagy, ha az orszĂĄgban hatĂĄlyban lĂŠvő tĂśrvĂŠnyek ellen vĂŠt, tehĂĄt bĂźntetőjogi eljĂĄrĂĄs indul ellen. (hĂ­rszerk.)

NyitĂłkĂŠp: Antena3


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »