Tüdőgyulladással került kórházba Mészöly Kálmán

Tüdőgyulladással került kórházba Mészöly Kálmán

Újabb részletek derültek ki Mészöly Kálmán egészségi állapotáról. A magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya agyvérzés gyanújával került a János kórházba a múlt hét végén, ám a vizsgálatok során kiderült, hogy nem emiatt, hanem kétoldali tüdőgyulladás miatt lett rosszul – írja a Blikk.

„Egy bakteriális vagy vírusos megbetegedés következtében tüdőgyulladást kapott, s ettől nagyon legyengült a szervezete” – mondta a bulvárlapnak ifjabb Mészöly Kálmán.

Később kiderült, hogy az egykori válogatott labdarúgó keringésével és a szívével is gondok vannak, ezért átszállították további vizsgálatokra a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikára. A lapnak ifjabb Mészöly azt mondta, hogy édesapjának koszorúér-szűkülete van.

Hírdetés

http://mno.hu/

„Szó volt katéterezésről, erre azonban egyelőre nem került sor, még várni kell a döntésre. Az azért biztató, hogy most már a körülményekhez képest jobban érzi magát, reméljük, az orvosai segítségével mihamarabb felépül” – tette hozzá.

Mészöly Kálmán január 11-én kapott életműdíjat az év sportolói gálán, amit személyesen vett át a Nemzeti Színházban, elérzékenyült, elsírta magát.

A magyar labdarúgó-válogatottban 61 meccsén hat gólt szerző védő az elmúlt időszakban többször is betegeskedett, prosztatával műtötték.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »