Trumppal barátkoznak a Wall Street „egyívású” milliárdosai

Régen a saját párttársai is irtóztak a gondolattól, hogy Donald Trumpból elnök lehet, most már nemcsak ők támogatják az ingatlanmogult, hanem a Wall Street-i bankár-milliárdosok is kezdenek egyre inkább megbarátkozni az elnökjelölttel – írja a New York Times. Ez pedig újabb dollármilliárdokat jelent – Izraelnek.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Jövő kedden Trump és a republikánus párt egy kampányvacsorát rendeznek közösen New Yorkban, a belépő résztvevőknek 50 000 dollár lesz, a szervezők pedig 250 000 dollárt fizetnek majd. A New York Times szerint számos milliárdos, bankvezér, ingatlanmogul és hedge fundos ott lesz az eseményen, körülbelül 50-60 emberre számítanak a szervezők. A bevételt Trump kampányára fordítják majd.

Bár a Wall Street-i bankárok nagy részének válasza “talán”, vagy “gondolkozom rajta”, ha arról kérdezik őket, hogy támogatnák-e Trumpot, a pénzügyi guruk részvétele a vacsorán azt jelzi, hogy egyre többen kezdenek megbarátkozni Trump gondolatával, aki korábban azt mondta, hogy a hedge fundosok gyilkosságot úsznak meg a magas fizetésük miatt.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »