Trumpot próbálták kukázni Arizonában – eközben New Yorkban jobb híján rendőröket dobált a milliárdos ellentábora

Trumpot próbálták kukázni Arizonában – eközben New Yorkban jobb híján rendőröket dobált a milliárdos ellentábora

Az Egyesült Államokban tiltakozók torlaszoltak el egy közutat, amely egy szombati Trump-kampányrendezvény helyszínéhez vezetett az Arizona állambeli Phoenix városának közelében – számolt be a Fox News.

A demonstrációról készített felvételek szerint tiltakozók egy csoportja autókkal állta el a rendezvényre igyekvő járművek útját, valamint "Dump Trump" (Kukába Trumppal) és "Shut Down Trump" ("Zárjuk le" Trumpot) feliratokat emeltek a magasba.

Trump szombaton a tervek szerint az arizonai Maricopa megye seriffje, Joe Arpaio társaságában jelenik meg a rendezvényen, aki az illegális bevándorlók agresszív összeterelése és olyan taktikák miatt vált ismertté konzervatív körökben, mint az, hogy körzetében az őrizeteseknek kötelező rózsaszín alsónadrágot viselniük, és bevezette a rózsaszín foszforeszkáló bilincsek használatát.

A CNN szerint New York-ban is utcára vonultak a Trump-ellenes tüntetők. Közülük néhányan vizespalackokkal dobálták meg a rendőröket, akik megpróbálták őket az autóforgalmon kívül tartani. A hatóságok paprikasprayt vetettek be, és néhány embert őrizetbe vettek.

(MTI)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »